Storföretagets kompetens. Paketerad för småföretag.

Ekonomistyrning är idag en av de största västsvenska bokföringsbyråerna för småföretagare.

Genom vårt team får du tillgång till storföretagets samlade kompetens och erfarenhet, anpassad utifrån mindre företags behov. Vårt kontor ligger i Mölndal och vi är drygt 20 redovisningskonsulter som löpande assisterar fler än 800 företag och företagare i hela Västsverige.

Sedan starten år 1986 har vårt mål varit tydligt: att utveckla och sälja smarta bokförings- och redovisningslösningar som ger småföretag bäst förutsättningar för lönsamhet och överlevnad. Vi gör det genom användarvänliga tjänster och mjukvara för bokföring, lönehantering och administration. Och vi står alltid på småföretagarens sida. Alltid med ägarens totalekonomi som vår högsta prioritet.

Därför ska du anlita Ekonomistyrning:

Vi kan bokföring och företagande: våra 20 redovisningskonsulter har mycket bred erfarenhet av bokföring och redovisning i små- och medelstora företag. Vi vågar påstå att det inte finns något inom vårt område som vi inte löser för våra kunder.

Jobbet blir alltid gjort: Genom vår dygnet runt-support och vår breda erfarenhet kan du alltid vara trygg i att din bokföring blir gjord i tid. Skulle din kontaktperson vara frånvarande från arbetet har vi alltid back-up personal som tar över ditt ärende med kort varsel.

Alltid din totalekonomi i fokus: Vårt mål är alltid att maximera din avkastning – både i företaget och som privatperson. När du anlitar oss löpande hjälper vi dig alltid med smarta tips och kostnadseffektiva lösningar på vägen.

Mjukvara som sparar tid och pengar: Genom vårt nära samarbete med Fortnox har vi utvecklat optimerade arbetssätt som sparar dig tid, pengar och ger bättre överblick över företagets ekonomi.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Fortnox Byråpartner

Vi är en av av Fortnox absolut största partners i Sverige. Det gör att vi har mer än svart bälte i programmen.

Tillsammans med våra rutiner blir din bokföring skapad nästan helt automatiskt!

Fortnox

Redovisning

Vi är en redovisningsbyrå i Göteborg som erbjuder redovisning- och bokföringstjänster för alla delar av din företagarvardag. Med ett byråavtal hos oss bokför vi alla kvitton, fakturor och betalningar. Direkt i ditt bokföringsprogram.

Bokföringsprogram

Som byråpartner till flera marknadsledande leverantörer av mjukvara för bokföring och administration och med vår breda kompetens inom bokföring kan du få en helt integrerad tjänst för företagets administration. Vi hjälper bland annat till och utvecklar Fortnox!

IT-tjänster

Vi är inte enbart en redovisningsbyrå utan erbjuder även IT- och nätverkslösningar för mindre företag. Som återförsäljare för IBM, Lenovo, Toshiba, HP, D-Link, Netgear och Dell hjälper vi dig med det mesta för kontoret.